Gillette GII scheermesjes aanbiedingen

Vandaag 3 aanbiedingen bij 15 winkels

Wil je ook flink besparen op je Gillette GII scheermesjes? Op deze website vind je een overzicht van alle scheermesjes aanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot wel 78%! In veel gevallen worden je Gillette GII scheermesjes gratis thuisbezorgd!

Type mesje Korting Prijs per pak Winkel Per mesje
Gillette GII scheermesjes | 10 stuks

Gillette GII scheermesjes | 10 stuks

Voor 21:00 besteld, morgen in huis - €4.95 verzendkosten
19% korting €16.95 €13.78 Voordeeldrogisterij €1.38 Bekijk
Gillette GII scheermesjes | 10 stuks

Gillette GII scheermesjes | 10 stuks

Voor 21:30 besteld, morgen in huis - Gratis vanaf €20
€13.99 Drogist.nl €1.40 Bekijk
Gillette GII scheermesjes | 10 stuks

Gillette GII scheermesjes | 10 stuks

Verzending 1 - 2 dagen - Gratis vanaf €20
€13.99 Amazon €1.40 Bekijk

Gillette GII scheermesjes

Je glad scheren doe je natuurlijk op een zo prettig en comfortabel mogelijke manier. Je kunt hierbij niet zonder goede scheermesjes. De zoektocht naar de voor jou perfecte Gillette mesjes kan een ware struggle zijn. Want je hebt nogal keus wat dit betreft. En regelmatig komen hier nieuwe scheersystemen bij. Maar wie zegt dat jij je prettig voelt met de meest nieuwe en innovatieve mesjes die er op dit moment zijn? Wie weet ben jij juist iemand die liever kiest voor scheermesjes die hun kwaliteit al vele jaren bewijzen in de praktijk van alledag. Met die keuze is uiteraard helemaal niets mis. Scheren is immers altijd een persoonlijke aangelegenheid. Ben je op zoek naar meer traditionele scheermesjes? Dan zijn de Gillette G2 Plus scheermesjes voor jou de ideale scheermesjes.

Gillette GII scheermesjes

Wat weet jij eigenlijk van Gillette?

Het merk Gillette is een merk dat meer dan honderd jaar bestaat. Het is een van origine Amerikaans merk dat vandaag de dag onderdeel uitmaakt van het Proctor & Gamble concern. Dit op zich is al een eerste indicatie dat de kwaliteit van de Gillette G2 Plus scheermesjes goed is. Waarom? Simpel, omdat P&G het zich, als toonaangevende speler op de wereldmarkt van scheermesjes, gewoon niet kan veroorloven om kwalitatief minder goede producten op de markt te brengen. Gillette is immers niet voor niets ‘the best a man can get’. Anno nu horen hier overigens ook vrouwen toe, want het merk heeft een eigen lijn scheerartikelen voor dames ontwikkeld. Naast een uitgebreide range aan scheermesjes en scheerhouders heeft het merk ook een uitgebreide range aan verzorgingsproducten. Overigens niet alleen voor de normale huid, maar ook voor de gevoelige huid. Denk hierbij onder andere aan scheergel, scheerzeep en aftershave balsem.

Waarom zijn Gillette G2 scheermesjes zo goed?

De Gillette G2 scheermesjes gaan al heel wat jaren mee. Ondanks dat ook Gillette veel innovatieve mesjes en scheerhouders op de markt brengt, houden de G2 Plus mesjes stand. Dit komt omdat de mesjes vanaf dag één in de smaak vielen bij mannen en dat ook vandaag de dag nog doen. Misschien is de eenvoud van de mesjes wel hun grootste kracht. Het scheersysteem is dan ook relatief eenvoudig. Het bestaat uit een houder die erg prettig in de hand ligt. De scheerkop bestaat uit ‘slechts’ twee mesjes. Deze mesjes worden onder streng toezicht tot in perfectie geslepen. Alleen de mesjes die aan de strenge kwaliteitseisen voldoen, komen uiteindelijk op een scheerhouder bij jou thuis terecht. Boven de twee mesjes is een ‘Lubra strip’ aangebracht. Deze strip zorgt ervoor dat de mesjes makkelijker over je huid glijden. De strip laat speciale bestanddelen vrijkomen op het moment dat de strip in aanraking komt met water. Naast makkelijker over je huid glijden zorgt de Lubra strip ook voor verzachting en verkoeling van de huid op het moment dat de mesjes hun werk hebben gedaan.

Zijn er verschillende Gillette GII scheermesjes?

Nee, er bestaan geen verschillende soorten Gillette G2 Plus scheermesjes. De voorganger van deze mesjes, de G2 scheermesjes, worden niet meer geproduceerd. Dit heeft niets te maken met de kwaliteit van deze mesjes. Het verschil met de ‘Plus variant’ is dat er geen Lubra strip op zat. En die is toch echt wel van meerwaarde.

Gillette G2 aanbiedingen

Hoe lang doe je met de G2 scheermesjes?

G2 Plus scheermesjes gaan ongeveer 10 scheerbeurten mee. Let op, dit is een gemiddelde. Hoe lang je met een mesje doet is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. De belangrijkste hebben we even voor je op een rij gezet:

  • Frequentie van scheren
  • Onderhoud van scheermesjes
  • Gebruik van scheermiddelen als scheerzeep/scheergel

Wat frequentie betreft slijten mesjes meer als zij een baardstoppels van vijf dagen oud moeten afsnijden, dan baardstoppels van twee dagen oud. Kijken we naar onderhoud van de mesjes, dan is het belangrijk dat je de mesjes niet schoon tikt op de rand van je wastafel. Ook afdrogen van de mesjes komt de levensduur niet ten goede. Tot slot is het verstandig om scheergel of scheerschuim te gebruiken. Dit vermindert de weerstand tijdens het scheren en is ook nog eens goed voor je huid.

Waarom zoek je de GII scheermesjes via deze website?

Dat is een vraag die snel en eenvoudig te beantwoorden is. Waar je vast niet van houdt, is van teveel betalen voor jouw scheermesjes. Begrijpen wij, houden wij ook niet van. Vandaar dat wij de prijzen van scheermesjes, dus ook die van de Gillette GII Plus scheermesjes, voor jou in de gaten houden. Elke dag weer. We kijken wat deze mesjes kosten bij een groot aantal webwinkels. We brengen de prijzen terug tot de prijs van één enkel scheermesje. Vergelijk is op deze manier makkelijker en eerlijker. We laten je in één oogopslag zien waar jij voor deze, en voor heel veel andere scheermesjes, het meest voordelig uit bent. Klik op de aanbieder die het meest voordelig is of waar jij een goed gevoel bij hebt en je komt direct uit bij de mesjes van je keuze. Oh ja, elke keer als je nieuwe mesjes gaat kopen weer even bij ons langskomen. Want wie weet zijn de Gillette G2 Plus mesjes dan wel weer voordeliger bij een andere webwinkel. En teveel betalen, dat wil je toch niet?