Gillette Sensor 3 scheermesjes aanbiedingen

Vandaag 4 aanbiedingen bij 15 winkels

Wil je ook flink besparen op je Gillette Sensor 3 scheermesjes? Op deze website vind je een overzicht van alle scheermesjes aanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot wel 78%! In veel gevallen worden je Gillette Sensor 3 scheermesjes gratis thuisbezorgd!

Type mesje Korting Prijs per pak Winkel Per mesje
Gillette Sensor 3 scheermesjes | 16 stuks

Gillette Sensor 3 scheermesjes | 16 stuks

Verzending 1 - 2 dagen - Gratis vanaf €20
€20.14 Amazon €1.26 Bekijk
Gillette Sensor 3 scheermesjes | 6 stuks

Gillette Sensor 3 scheermesjes | 6 stuks

Voor 21:00 besteld, morgen in huis - €4.95 verzendkosten
14% korting €13.95 €11.95 Voordeeldrogisterij €1.99 Bekijk
Gillette Sensor 3 scheermesjes | 6 stuks

Gillette Sensor 3 scheermesjes | 6 stuks

Voor 21:00 besteld, morgen in huis - Brievenbuspakje €1,99
14% korting €13.95 €11.95 Voordeligscheren €1.99 Bekijk
Gillette Sensor 3 scheermesjes | 12 stuks

Gillette Sensor 3 scheermesjes | 12 stuks

Verzending 1 - 2 dagen - Gratis vanaf €20
€35.52 Amazon €2.96 Bekijk

Gillette Sensor 3 scheermesjes

Een gladde en verzorgde look is van alle tijden en daarmee dan ook nauwelijks aan trends onderhevig. Maar die gladde look krijg je niet zomaar, daar moet je wel iets voor doen. Namelijk: scheren. Scheren is vandaag de dag meer dan even snel de stoppels weghalen. Het is een ritueel dat een vast onderdeel is van je persoonlijke verzorging. Hoe geavanceerd elektrische scheerapparaten ook zijn, tegen nat scheren kunnen deze apparaten nog steeds niet op. Een vlijmscherp scheermesje in een goed scheersysteem is een garantie voor een aangename scheerbeurt met een super glad resultaat. Alle bekende merken voeren scheersystemen met navulmesjes in hun assortiment. Maar wist je dat deze merken ook kwalitatief uitstekende wegwerpscheermesjes hebben? De Gillette Sensor 3 scheermesjes zijn hier een goed voorbeeld van. Handig voor op (zaken)reis of vakantie en zeker ook lekker makkelijk voor thuis.

Gillette Sensor 3 scheermesjes

Sensor 3 scheermesjes, onderdeel van een lange geschiedenis

Gillette mag zich rekenen tot de meeste bekende merken ter wereld. Het merk, onderdeel van Proctor & Gamble, heeft kreeg deze status niet in de schoot geworpen, maar heeft hier keihard voor gewerkt. Het begon allemaal met de heer King C. Gillette die meer dan honderd jaar geleden een ware revolutie ontketende met zijn wegwerpscheermesjes. Met voor die tijd zeer dunne en sterke mesjes verbaasde hij vriend en vijand. Het zou niet bij deze innovatie blijven. Gillette ontwikkelde verschillende baanbrekende scheersystemen (o.a. Gillette Mach3) en scheermesjes (o.a. Gillette Skinguard). De Gillette Sensor 3 scheermesjes zijn dan ook niet alleen onderdeel van een lange geschiedenis, maar maken daarnaast ook deel uit van de grote Gillette-familie.

Waarom kiezen voor de Gillette Sensor 3 scheermesjes?

Vanzelfsprekend is een glad scheerresultaat een vereiste als je op zoek bent naar goede scheermesjes. Maar er is meer dan enkel en alleen het scheerresultaat. De manier waarop je dit resultaat bereikt is minstens zo belangrijk. De Gillette Sensor 3 scheermesjes bieden je een uitstekend scheerresultaat in combinatie met een aangename, comfortabele scheerervaring. Dit komt omdat de mesjes vlijmscherp geslepen zijn. Doordat de mesjes dakpansgewijs geplaatst zijn, is de kans op snijwondjes klein en dus scheer je je veilig. Een ander voordeel van deze wegwerpscheermesjes is dat de scheerkop flexibel is. Hierdoor volgen de mesje met het grootste gemak de contouren van je gezicht. Of van je lichaam.

Voordat de mesjes hun werk doen, wordt de huid strak getrokken door de rubberen ribbels die voor de mesjes aangebracht zijn. De werking van deze ribbels is simpel en effectief. Ze zorgen ervoor dat je huid strak getrokken wordt en de haartjes omhoog komen. De mesjes snijden de haartjes tot vlak boven de haarwortel af, met als gevolg een ultiem glad resultaat. De boven de mesjes geplaatste lubrastrip geeft, direct wanneer deze met water in aanraking komt, verzorgende en verkoelende bestanddelen af die de huid verzorgen en verzachten. De easy-grip scheerhouder ligt prettig in de hand en geeft je maximale controle. Eigenlijk heb je nu geen reden meer om niet te kiezen voor de Gillette Sensor 3 scheermesjes.

Hoe vaak kun je scheren met Gillette Sensor 3 scheermesjes?

Hoe vaak je je kunt scheren met Gillette Sensor 3 scheermesjes is afhankelijk van verschillende factoren. Dit heeft onder andere te maken met de dikte van je (baard)haar. Maar dit heeft zeker ook te maken hoe jij met je scheergerei om gaat. Scheermesjes gaan nu eenmaal langer mee wanneer je deze goed onderhoudt. En goed onderhouden is dus niet de mesjes schoon tikken op de rand van je wastafel. Nee, spoel de mesjes gewoon goed af onder heet, stromend water en schudt de mesjes vervolgens droog. Want weet dat scheermesjes afdrogen met een handdoek niet bevorderlijk is voor de levensduur van de mesjes. Verder raden we je aan om een scheergel of scheerschuim te gebruiken, omdat hierdoor de mesjes beter over je huid glijden en minder weerstand ondervinden. Met deze factoren rekening houdend mag je ervan uitgaan dat de Gillette Sensor 3 scheermesjes ongeveer tien scheerbeurten meegaan.

Sensor 3 aanbiedingen

Zijn er verschillende varianten van de Sensor 3 mesjes?

Je verwacht het misschien niet met wegwerpscheermesjes, maar de Gillette Sensor 3 scheermesjes zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Ook hierbij geldt dat de keuze voor een bepaalde variant altijd een persoonlijke keuze is. We hebben alle soorten overzichtelijk voor je op een rij gezet:

  • Gillette Sensor 3 Comfort scheermesjes
  • Gillette Sensor 3 Sensitive scheermesjes
  • Gillette Sensor 3 Cool scheermesjes

Waarom jij jouw Gillette Sensor 3 mesjes online bestelt

Laten we er niet omheen draaien, scheermesjes zijn best duur. Het is dan ook zeker de moeite waard om verder te kijken dan je neus lang is. In dit geval dus verder kijken dan de fysieke supermarkt of drogisterij waar je je mesjes koopt. Scheermesjes zijn online vrijwel altijd voordeliger dan in fysieke winkels. Toegegeven, het is hierbij wel eens lastig om door de bomen het bos nog te zien, omdat er online een behoorlijk aantal aanbieders zijn. En deze aanbieders hebben uiteraard allemaal de scherpst aanbieding voor je. Wij helpen je bij het vinden van de voordeligste prijs voor je scheermesjes. Dit doen we door dagelijks alle prijzen te checken en deze vervolgens om te rekenen naar de prijs per individueel mesje. Een eerlijker vergelijk is er niet. Door de prijs per mesje te laten zien, doen voordeelverpakkingen of ‘mega stuntaanbiedingen’ er simpelweg niet meer toe. In verband met veiligheid vergelijken we alleen de prijzen van betrouwbare online aanbieders. Dus ben je aan nieuwe Gillette Sensor 3 scheermesjes toe of ben je op zoek naar een ander scheersysteem? Vergeet dan niet om eerst onze prijsvergelijker te checken.