Gillette Body houders aanbiedingen

Vandaag 1 aanbiedingen bij 15 winkels

Wil je ook flink besparen op je Gillette Body houders? Op deze website vind je een overzicht van alle houders aanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot wel 78%! In veel gevallen worden je Gillette Body houders gratis thuisbezorgd!

Type mesje Korting Prijs per pak Winkel Per mesje
Gillette Body startset met 1 mesje

Gillette Body startset met 1 mesje

Verzending 1 - 3 dagen - Gratis vanaf €75
38% korting €10.50 €6.49 Shavesavings €6.49 Bekijk

Gillette Body scheermesjes

Scheren beperkt zich allang niet meer tot enkel en alleen het gezicht en de hals. Het is vandaag de dag de volstrekt normaalste zaak van de wereld om ook je lichaam glad te scheren. Oksels, benen, borst en de schaamstreek, alles scheren we lekker glad. Het scheren van je lichaam is wel even iets anders dan je gezicht scheren. Zeker wanneer het de intieme delen van je lichaam betreft. Vertrouwen hebben in je scheergerei is dan een absolute must. Je moet er toch immers niet aan denken dat je je zelf snijdt op deze plaatsen? Of dat je uitgerekend daar te maken krijgt met scheeruitslag? Niet aan denken en gewoon zorgen dat je kiest voor topkwaliteit scheermesjes. Wil je zeker zijn van je zaak, dan kies je voor de Gillette Body scheermesjes.

Gillette Body scheermesjes

Gillette Body, perfecte scheermesjes

Gillette had al in een vroeg stadium begrepen dat er twee factoren belangrijk zijn om een toonaangevende speler op het gebied van scheren te worden, te zijn en te blijven. Het eerste is dat je alleen kwalitatief goede producten op de markt brengt. Klinkt logisch, maar voor veel bedrijven is dit zeker niet vanzelfsprekend. Tweede factor van belang is dat je steeds met nieuwe oplossingen en verbeteringen komt. Dit noemen we innovatie. Beide factoren beheerst Gillette tot in de perfectie. De Gillette Body scheermesjes zijn een goed voorbeeld van het innovatieve karakter van dit merk. Scheren van je lichaam, in dit geval dus alles onder de hals, is echt andere koek en dat vereist speciaal hiervoor ontwikkelde scheermesjes. Gebruik je deze mesjes, dan weet je zeker dat je ook voor je lichaam ‘the best you can get’ te pakken hebt.

Waarom zijn de Body mesjes van Gillette zo goed?

Als je voor de eerste keer je lichaam gaat scheren, dan is dit toch wel even een dingetje. Zeker wanneer je de intieme delen van je lichaam glad wil scheren. Je moet van je scheermesjes op aan kunnen en hier een blindelings vertrouwen in hebben. Met andere woorden, safety first! En dat is precies één van de kernkwaliteiten van de Gillette Body scheermesjes. In tegenstelling tot andere scheersystemen van Gillette, zoals bijvoorbeeld de Fusion scheersystemen, heeft de scheerkop van de Body mesjes een afgeronde kop. De scheerkop heeft dus geen ‘scherpe’ hoeken en dat heeft als groot voordeel dat de mesjes veel gemakkelijker de contouren van je lichaam volgen. Doordat er boven de mesjes maar liefst drie lubrastrips zijn geplaatst, glijden de mesjes ook nog eens heel soepel over je lichaam. De mesjes zijn op een manier geplaatst die Gillette omschrijft als ‘floating’. Dit betekent dat er net even iets meer ruimte tussen de mesjes zit in vergelijking met andere scheermesjes. De handgreep van de houder van het Gillette Body scheersysteem is ontworpen om maximale grip te hebben. De ergonomische vormgeving bied je een vaste hand, wat uiteraard wel zo prettig en comfortabel is. Tel dit alles eens bij elkaar op en je weet precies waarom deze scheermesjes zo goed zijn.

Hoe lang gaan de Gillette Body mesjes mee?

Het is altijd fijn als je lang vooruit kunt met een set scheermesjes. Hoe langer je ermee doet, hoe goedkoper scheren wordt. Maar de vraag is dan natuurlijk hoe lang je precies met de Gillette Body scheermesjes doet. Navraag bij Gillette leert dat je met deze scheermesjes een maand vooruit kunt. In scheerbeurten uitgedrukt zijn dit er ongeveer 15. Het is hierbij wel belangrijk dat je je houdt aan de onderhoudstips die we hier even voor je op een rij hebben gezet:

  • Gebruik scheergel om de wrijving te verminderen. Bij voorkeur een scheergel die speciaal ontwikkeld is voor het scheren van het lichaam, zoals Gillette Body gel.
  • De kans is groot dat je je scheert onder de douche. Spoel je scheermes tussendoor alleen met water af. Tegen de muur of wasbak aantikken is echt niet goed, want daarmee is de kans groot dat je de mesjes en de scheerkop beschadigt.
  • Ben je klaar met scheren? Dan spoel je de Gillette Body scheermesjes voor een laatste maal af onder de kraan en schud je deze droog. Dus niet afdrogen of droog deppen met een handdoek! Doe je dit wel, dan slijten de mesjes onnodig snel.

Zorg er voor dat je altijd een paar nieuwe mesjes op voorraad hebt. Zo voorkom je dat je je noodgedwongen moet scheren met mesjes die minder of niet meer scherp zijn. Scheren met botte mesjes is vragen om scheeruitslag en snijwondjes. Moet je niet willen en, zoals gezegd, helemaal niet op de intieme lichaamsdelen.

Alle Gillette Body aanbiedingen

Zijn de Body scheermesjes in andere varianten verkrijgbaar?

Er zijn twee varianten van de Gillette Body scheermesjes. Namelijk de Body 3 en de Body 5. Het getal geeft het aantal mesjes aan. Wel zo makkelijk, want dan kun je niet per ongeluk de verkeerde keus maken. Deze mesjes passen op het Gillette Body scheersysteem. Mocht je dit scheersysteem niet in huis hebben, maar wel het Mach3 scheersysteem, dan kun je deze mesjes ook op dit scheersysteem plaatsen. Voor de ultieme body-scheerervaring adviseren we je om te kiezen voor het Body scheersysteem. Mesjes en houder zijn hierin namelijk optimaal op elkaar afgestemd. Wel zo prettig, wel zo betrouwbaar.

Gillette Body scheermesjes: waar koop je die?

Lang niet elke supermarkt heeft de Gillette Body scheermesjes in het assortiment opgenomen. Veel drogisterijen wel, maar de praktijk wijst uit dat het schap waar deze mesjes horen te hangen nogal eens leeg is. Sta je dan! Online zijn deze mesjes nooit uitverkocht en bovendien bespaar je online ook nog eens veel geld op deze mesjes. De prijzen en aanbiedingen van de Body scheermesjes van Gillette vliegen je om de oren. Hierdoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. Want is die verpakking per acht stuks echt wel voordeliger dan die verpakking van vier stuks? Wij maken het je gemakkelijk, want wij hebben elke aanbieding omgerekend naar de prijs per mesje. Vinden wij wel zo eerlijk en zo weet je zeker dat je nooit meer betaald dan nodig is. Wij zorgen ervoor dat de prijzen die je ziet altijd actueel zijn. Dagelijks passen wij prijzen aan, waardoor het best zo kan zijn dat de online shop waar je de vorige keer je Gillette Body scheermesjes hebt gekocht, nu niet de meest voordelige shop is. Checken dus!