Gillette Fusion ProGlide houders aanbiedingen

Vandaag 4 aanbiedingen bij 15 winkels

Wil je ook flink besparen op je Gillette Fusion ProGlide houders? Op deze website vind je een overzicht van alle houders aanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot wel 78%! In veel gevallen worden je Gillette Fusion ProGlide houders gratis thuisbezorgd!

Type mesje Korting Prijs per pak Winkel Per mesje
Gillette Fusion ProGlide startset met 4 mesjes

Gillette Fusion ProGlide startset met 4 mesjes

Voor 21:00 besteld, morgen in huis - €4.95 verzendkosten
23% korting €30.48 €23.44 Voordeeldrogisterij €5.86 Bekijk
Gillette Fusion ProGlide startset met 2 mesjes

Gillette Fusion ProGlide startset met 2 mesjes

Voor 21:00 besteld, morgen in huis - Gratis vanaf €100
15% korting €16.95 €14.49 Voordeligscheren €7.25 Bekijk
Gillette Fusion ProGlide startset met 2 mesjes

Gillette Fusion ProGlide startset met 2 mesjes

Voor 21:00 besteld, morgen in huis - €4.95 verzendkosten
14% korting €17.69 €15.18 Voordeeldrogisterij €7.59 Bekijk
Gillette Fusion ProGlide startset met 1 mesje

Gillette Fusion ProGlide startset met 1 mesje

Voor 21:00 besteld, morgen in huis - €4.95 verzendkosten
20% korting €10.11 €8.09 Voordeeldrogisterij €8.09 Bekijk

Gillette Fusion ProGlide® scheermesjes

Ondanks de vele soorten elektrische scheerapparaten die er vandaag de dag zijn, geeft nat scheren nog altijd het beste resultaat. Het beste resultaat is in dit geval natuurlijk het meest gladde resultaat. Voor nat scheren neem je de tijd en je zorgt voor goede, scherpe scheermesjes. Doe je dit niet? Dan is nat scheren vaak geen pretje. Een rode, geïrriteerde huid is het gevolg en laten we hierbij de makkelijk opgelopen snijwondjes niet vergeten. Vergeet namelijk niet dat je bij deze manier van scheren met mesjes over je huid gaat. Het is dan belangrijk dat de mesjes soepel over je huid glijden. De Gillette Fusion ProGlide® scheermesjes zijn ‘the best you can get’ en absoluut een verademing voor je huid.

Gillette Fusion ProGlide scheermesjes

Gillette Fusion ProGlide, innovatieve scheermesjes

Toen Gillette de nieuwe Fusion 5 lijn introduceerde kon je de klok erop gelijk zetten dat het hier niet bij zou blijven. Gillette is immers niet voor niets al sinds 1901 marktleider als het gaat om (veiligheids)scheermessen. Sterke kracht van het merk is innovatie. Keer op keer weet dit merk je te verbazen en wordt nat scheren nog comfortabeler. De Gillette Fusion ProGlide® scheermesjes zijn hier een sprekend voorbeeld van. De vijf mesjes zijn nog dunner geslepen en scherper dan ooit. Toch is de kans op snijwondjes minimaal, wat te danken is aan hoe de mesjes geplaatst zijn in de scheerkop. De ProGlide® houder is voorzien van een bijzondere technologie, genaamd ‘Flexball-technologie. De Flexball-technologie zorgt ervoor dat de scheerkop, met daarin de mesjes, te allen tijde contact houdt met je huid tijdens het scheren. Met deze houder kun je dus veel beter de contouren van je gezicht/lichaam volgen.

Waarom zijn Gillette Fusion Proglide scheermesjes zo goed?

Je kiest bewust voor nat scheren. Hoe je het ook wend of keert, dit is en blijft de manier van scheren die het meest gladde resultaat oplevert. De ProGlide® mesjes zijn zo goed, omdat ze de haren/stoppels diep weten af te snijden. De strip met microribbels die voor de mesjes is geplaatst, zorgt ervoor dat haartjes en stoppels zich niet kunnen verstoppen. De microribbels dwingen ze om zichzelf bloot te geven en dan is het aan de mesjes om korte metten met ze te maken. Zoals gezegd glijden deze Gillette mesjes soepel over je huid, zeker wanneer je hierbij gebruikmaakt van scheergel of scheerschuim. De houder ligt zeer prettig in de hand en mede hierdoor laten de mesjes zich gemakkelijk sturen, waarbij ze de shape van je gezicht of lichaam volgen. Het is niet nodig om veel druk uit te oefenen, laat de Gillette Fusion ProGlide® mesjes maar gewoon hun gang gaan. In de strip (genaamd Lubrastrip) die boven de scheermesjes is geplaatst, zijn bestanddelen toegevoegd die het scheren nog soepeler maken. Deze bestanddelen komen vrij op het moment dat ze in aanraking komen met water. De enige die deze mesjes af kan remmen, dat ben jij. Zo soepel is nat scheren met Gillette Fusion ProGlide® scheermesjes.

Hoelang gaan Proglide power scheermesjes mee?

Gillette Fusion ProGlide® scheermesjes: hoe lang gaan die mee?
We begrijpen heel goed dat je graag wilt weten hoe lang deze scheermesjes meegaan. Helaas kunnen we hier niet een eenduidig antwoord op geven. Dit komt omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren. De belangrijkste factoren die van invloed zijn op hoe lang scheermesjes meegaan hebben we even voor je op een rij gezet:

  • De frequentie van scheren, met andere woorden: hoe vaak scheer jij je?
  • Maak je gebruik van scheeraccessoires als scheergel of scheerschuim? Deze maken je huid gladder, waardoor de mesjes minder snel slijten.
  • Hoe zorgvuldig ga jij om met je scheermesjes?
Fusion ProGlide aanbiedingen

Gillette ProGlide mesjes zijn er verschillende varianten

Gillette Fusion ProGlide® scheermesjes behoren tot de Gillette Fusionlijn. Er zijn geen andere varianten van. Wel zijn er andere mesjes die tot deze familie behoren:

Waar koop ik Fusion ProGlide mesjes?

Ben jij iemand die graag boodschappen doet? Vast niet en dus vind je het vast ook niet leuk om naar de supermarkt of drogist te gaan om scheermesjes te kopen. Zeker niet als je de prijzen ziet die je hier moet betalen voor scheermesjes. Maak het jezelf gewoon gemakkelijk en koop jouw Gillette Fusion ProGlide® scheermesjes online. Bespaar je ook nog eens veel geld. Vergeet dan niet om onze handige vergelijkingstool te gebruiken. Want die laat je precies zien waar jij het voordeligst uit bent. Klik, koop, klaar en scheren maar!