Wilkinson Extra 2 Beauty wegwerpmesjes aanbiedingen

Vandaag 4 aanbiedingen bij 15 winkels

Wil je ook flink besparen op je Wilkinson Extra 2 Beauty wegwerpmesjes? Op deze website vind je een overzicht van alle wegwerpmesjes aanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot wel 78%! In veel gevallen worden je Wilkinson Extra 2 Beauty wegwerpmesjes gratis thuisbezorgd!

Type mesje Korting Prijs per pak Winkel Per mesje
Wilkinson Extra 2 Beauty wegwerpmesjes | 15 stuks

Wilkinson Extra 2 Beauty wegwerpmesjes | 15 stuks

Vandaag besteld, morgen in huis - €6.00 verzendkosten
€5.71 Jumbo €0.38 Bekijk
Wilkinson Extra 2 Beauty wegwerpmesjes | 7 stuks

Wilkinson Extra 2 Beauty wegwerpmesjes | 7 stuks

Voor 21:00 besteld, morgen in huis - €4.95 verzendkosten
25% korting €3.95 €2.95 Voordeeldrogisterij €0.42 Bekijk
Wilkinson Extra 2 Beauty wegwerpmesjes | 5 stuks

Wilkinson Extra 2 Beauty wegwerpmesjes | 5 stuks

Voor 21:00 besteld, morgen in huis - Gratis vanaf €100
17% korting €5.95 €4.95 Voordeligscheren €0.99 Bekijk
Wilkinson Extra 2 Beauty wegwerpmesjes | 5 stuks

Wilkinson Extra 2 Beauty wegwerpmesjes | 5 stuks

Voor 21:00 besteld, morgen in huis - €4.95 verzendkosten
17% korting €5.95 €4.95 Voordeeldrogisterij €0.99 Bekijk

Wilkinson Extra 2 Beauty scheermesjes

Wegwerpscheermesjes voorzien nog steeds in een behoefte. Ook anno nu zijn er veel dames die hier bewust voor kiezen. Meestal gebruiken ze deze scheermesjes niet wekelijks, maar als aanvulling op hun ‘reguliere scheerset’. Bijvoorbeeld voor op reis. En ja, er zijn vrouwen die zich wel op wekelijkse basis scheren met wegwerpmesjes. Het is maar net waar je voor kiest en waar je je prettig bij voelt. Uiteraard neem je geen risico als het om scheren gaat. Je kiest altijd voor kwalitatief goede mesjes. Of je deze nu hergebruikt of na gebruik direct weggooit. Kies je voor deze laatste variant, dan weet je zeker dat je met de Wilkinson Extra Beauty scheermesjes altijd goed zit. Met deze mesjes scheer je je comfortabel en veilig.

Wilkinson Xtra 2 beauty wegwerpmesjes

De zekerheid van Wilkinson Sword

De Wilkinson Extra 2 Beauty scheermesjes worden geproduceerd door Wilkinson Sword. Best een lange merknaam en daarom heeft iedereen het altijd over Wilkinson scheermesjes. De geschiedenis van dit merk voert ver terug. En met een leuk weetje. Want wist jij bijvoorbeeld dat dit merk in de achttiende eeuw geweren en zwaarden produceerde? Dat is toch wel even andere koek. Pas veel later, zo rond begin 1900, begon het merk zich toe te leggen op het maken van scheermesjes. En dit deden ze met succes. De mesjes stonden destijds al bekend om hun goede kwaliteit en veiligheid. Scheermesjes die je meerdere keren kon gebruiken, die bestonden toen nog niet. Het merk heeft innovatie hoog in het vaandel staan en kwam regelmatig met revolutionaire nieuwe scheersystemen. Ook ontwikkelde het merk een scheerlijn, speciaal voor vrouwen. De Wilkinson Extra 2 Beauty scheermesjes passen uiteraard in deze lijn.

Zijn er verschillende soorten Wilkinson Extra 2 Beauty scheermesjes?

Wilkinson heeft verschillende wegwerpscheermesjes, voor zowel mannen als vrouwen. Van de Wilkinson Extra 2 Beauty scheermesjes is er slechts één enkele variant. Wel hebben deze mesjes een grotere zus, genaamd Wilkinson Extra 3 Beauty scheermesjes. Dit systeem heeft drie trapsgewijs geplaatste mesjes. Welke voor jou het meest prettig zijn, dat is een kwestie van uitproberen. Voor de prijs hoef je dit uitproberen in elk geval niet te laten. Wegwerpscheermesjes zijn qua aanschaf niet duur en hebben als voordeel dat je hier niet aan vast zit. Na gebruik gooi je ze immers weg, want de mesjes kun je toch niet vervangen.

Wat maakt de Wilkinson Extra 2 Beauty scheermesjes zo goed?

Natuurlijk wil je weten waarom deze mesjes ook voor jou een goede keus zijn. Kleine moeite om je meer te vertellen over deze scheermesjes. Zoals je begrepen hebt zijn dit mesjes die je één of slechts enkele keren kunt gebruiken. Scheerhouder en mesjes vormen dan ook één geheel, want de mesjes kun je niet vervangen. De scheerkop bestaat uit twee mesjes, die trapsgewijs boven elkaar geplaatst zijn. De scheerkop is voorzien van een reinigingssysteem. Het tussendoor schoonspoelen van de mesjes gaat hierdoor snel en gemakkelijk.

Rondom de scheerkop is een rubberen strip aangebracht. Deze zorgt ervoor dat je huid strak getrokken wordt. De mesjes kunnen hierdoor hun werk makkelijker en beter uitvoeren. Haartjes komen namelijk naar boven en het is vervolgens een koud kunstje voor de vlijmscherpe mesjes om deze diep af te snijden. Helemaal bovenaan Wilkinson Extra 2 Beauty scheermesjes tref je een strip aan met verzorgende bestanddelen. Deze strip zorgt ervoor dat de mesjes soepeler over je huid glijden en bieden je huid instant verkoeling en verzorging. Onder andere omdat er aloë vera en vitamine E in de strip verwerkt zijn.

Kijken we tot slot nog even naar de handgreep. Want goede mesjes is één, een goede handgreep van de scheerhouder is een goede tweede. Grip en een ergonomische vormgeving zijn simpelweg een vereiste. Je moet er toch niet aan denken dat je uitschiet tijdens het scheren, omdat de houder niet comfortabel in de hand ligt. Zeker niet bij het scheren van intieme lichaamsdelen.

Wilkinson Extra 2 beauty aanbieding

Waar koop je jouw Wilkinson Extra 2 Beauty scheermesjes?

Als je ergens niet teveel geld aan uit wil geven, dan is het wel aan wegwerpscheermesjes. Geld uitgeven aan iets dat je weggooit voelt gewoon anders dan geld uitgeven aan een scheersysteem waar je je regelmatig mee scheert. Begrijpen we heel goed. En dit is dan ook reden voor ons om ook de Wilkinson Extra 2 Beauty scheermesjes een plekje te geven in onze prijsvergelijkingstool. Wij voeren op dagelijkse basis alle prijzen van deze mesjes in, in deze tool. Vergelijken hebben we makkelijk voor je gemaakt door de prijzen terug te rekenen naar de prijs per scheermesje. In één oogopslag zie je waar je het meest voordelig uit bent. Even klikken op de webshop van je keuze en hier bestellen, is alles wat je moet doen om jouw Wilkinson Extra 2 Beauty snel en voordelig in huis te krijgen. Oh ja, prijzen van scheermesjes veranderen dagelijks, dus altijd eerst even onze vergelijkingstool checken voordat je nieuwe of andere mesjes gaat kopen.