Wilkinson Intuition wegwerpmesjes aanbiedingen

Vandaag 2 aanbiedingen bij 17 winkels

Wil je ook flink besparen op je Wilkinson Intuition wegwerpmesjes? Op deze website vind je een overzicht van alle wegwerpmesjes aanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot wel 78%! In veel gevallen worden je Wilkinson Intuition wegwerpmesjes gratis thuisbezorgd!

Type mesje Korting Prijs per pak Winkel Per mesje
Wilkinson Intuition wegwerpmesjes | 15 stuks

Wilkinson Intuition wegwerpmesjes | 15 stuks

Voor 21:30 besteld, morgen in huis - Gratis vanaf €20
26% korting €6.59 €4.89 Drogist.nl €0.33 Bekijk
Wilkinson Intuition wegwerpmesjes | 6 stuks

Wilkinson Intuition wegwerpmesjes | 6 stuks

Voor 21:30 besteld, morgen in huis - Gratis vanaf €20
26% korting €7.99 €5.94 Drogist.nl €0.99 Bekijk

Wilkinson Intuition
scheermesjes

Net zoals nat scheren bij mannen populair is, is dit ook populair bij vrouwen. Hoewel veel vrouwen een ladyshave hebben, gebruiken ze deze voornamelijk als ze weinig tijd hebben. Maar is die tijd er wel, dan gaat er niets boven nat scheren met een scheersysteem met vlijmscherpe mesjes. Want dan worden benen, oksels, schaamstreek en bikinilijn pas echt glad. Nat scheren gaat verder dan alleen het praktisch nut dat haartje verwijderen heet. Het is het ultieme moment om aandacht aan jezelf te besteden. De scheersessie sluit je af met een verkwikkende douche en je voelt je weer op en top vrouw. Hier neem je vanzelfsprekend maar wat graag de tijd voor. Zorg er wel voor dat je het juiste scheersysteem gebruikt. Uitslag of snijwondjes zijn normaal gesproken al niet prettig, maar helemaal niet op plekken als benen, oksels en de meer intieme delen van je lichaam. Wil je je hier geen zorgen over hoeven maken? Kies dan voor de Wilkinson Intuition scheermesjes.

Wilkinson Intuition scheermesjes

Wilkinson Intuition, vernieuwende scheermesjes

Wist je dat de fabrikant van deze mesjes zich vroeger richtte op de productie van pistolen en zwaarden. Hiervoor moeten we wel ver terug in de tijd hoor. Wilkinson Sword, de officiële merknaam, werd opgericht in het jaar 1722. Na jarenlang pistolen en zwaarden geproduceerd te hebben werden de pistolen begin 1900 afgezworen en de zwaarden verruild voor scheermesjes. Het kan raar lopen. Het bleek een goede zet. De Wilkins Sword scheermesjes blonken uit in kwaliteit. De mesjes waren zeer scherp, maar gelukkig was er toen ook al veel aandacht voor veiligheid. De mesjes van dit merk vlogen dan ook als warme broodjes over de toonbank. Het bekende merk Gillette had er ineens een concurrent bij. En wat voor eentje! Want ook dit merk zette in op vernieuwing, ofwel innovatie. Door de jaren heen kwam het merk met baanbrekende vernieuwingen en verbeteringen voor de dag. Zo was het dit merk dat als eerste een roestvrij stalen scheermesjes ontwikkelde. Het grote voordeel hiervan was dat een mesje ineens veel langer meeging dan voorheen. Ook de Wilkinson Intuition f.a.b. scheermesjes zijn een voorbeeld van innovatie. Want heb jij eerder een scheersysteem gezien waarbij je de mesjes gewoon heen en weer over je huid kunt bewegen? Dacht het niet! Weet je nu gelijk waar f.a.b. voor staat, namelijk voor ‘forwards and backwards’.

Waarom zijn de Wilkinson Intuition mesjes zo prettig in het gebruik?

Het is juist dat ‘heen en weer’ kunnen bewegen dat de Wilkinson Intuition scheermesjes zo prettig maakt in het dagelijks gebruik. Je scheert op deze manier een stuk efficiënter. Zo hoef je de mesjes niet na elke scheerbeweging van je huid te halen. Je kunt gewoon doorgaan. Je bespaart hier tijd mee en dat is vooral handig als je eens wat minder tijd hebt om uitgebreid aandacht aan jezelf te geven. De mesjes zijn als het ware dubbelzijdig, wat in de praktijk neerkomt op de bovenste mesjes die in de ene richting scheren en de onderste mesjes in de andere (tegenovergestelde) richting. Uiteraard zijn de mesjes op een dusdanige manier in de scheerkop geplaatst dat de kans op snijwondjes te verwaarlozen is. De scheerkop heeft afgeronde hoeken, waardoor je soepel de vormen van je lichaam volgt. De scheerkop is omgeven door een rubberen strip die voorzien is van een ‘gel’. De gel komt direct vrij op het moment dat deze in aanraking komt met water en zorgt voor minder wrijving. Oh ja, natuurlijk moet je zo af en toe de mesjes wel even afspoelen onder de kraan om ze te ontdoen van zeepresten en haartjes. De scheerhouder ligt zeer comfortabel in de hand en is voorzien van antislip. Tot slot is het nog goed om te weten dat de scheerkop alleen past in het Wilkinson Intuition scheersysteem.

Hoe lang doe je met een Intuition mesje van Wilkinson?

Hoe langer scheermesjes meegaan, hoe beter dit uiteraard is. De levensduur van mesjes bepaalt voor een deel immers hoe voordelig ze uiteindelijk zijn. Een goede indicatie wanneer de mesjes aan vervanging toe zijn, is wanneer je merkt dat je meer druk op de mesjes uit moet oefenen voor een glad resultaat. Ook wanneer je voelt dat de mesjes minder soepel over je huid glijden, is het de hoogste tijd om andere mesjes in de scheerhouder te doen. In het geval van de Wilkinson Intuition scheermesjes is er nog een derde indicatie, namelijk als de rubberen strip geen gel meer afgeeft. Gemiddeld genomen gaan deze mesjes tien tot twaalf scheerbeurten mee.

Wilkinson Intuition aanbiedingen

Welke Wilkinson Intuition scheermesjes zijn er?

Deze scheermesjes zijn echt ‘one of a kind’. Ze maken deel uit van de range scheermesjes die Wilkinson Sword ‘Intuition’ heeft gedoopt. In deze range vind je naast de f.a.b. scheermesjes, ook deze mesjes:

  • Intuition Sensitive Care scheermesjes
  • Intuition Dry Skin scheermesjes

Waar koop ik voordelig Wilkinson Intuition scheermesjes?

Je koopt jouw Wilkinson Intuition f.a.b. scheermesjes het meest voordelig online. Hier bestaat geen misverstand over. Online zijn er dagelijks nieuwe aanbiedingen van deze mesjes te vinden. Tegen deze aanbiedingen kunnen de drogisterijen en supermarkten bij jou in de buurt niet op. Laat staan dat ze deze mesjes op voorraad hebben. Natuurlijk heb jij helemaal geen zin om elke keer dat je nieuwe scheermesjes nodig hebt achter al die online aanbiedingen aan te gaan. Dat hoeft ook niet, doen wij namelijk gewoon voor je! Wij speuren dagelijks op het internet naar de aanbiedingen die er van deze mesjes zijn. Deze aanbiedingen zetten we vervolgens voor jou op een rij, waarbij we de prijs teruggerekend hebben naar de prijs per enkel scheermesje. Zo kun je pas echt prijzen met elkaar vergelijken. Klik op de aanbieding die voor jou het meest interessant is en we leiden je direct door naar de webshop die de aanbieding heeft lopen. Oh ja, dit zijn allemaal betrouwbare webshops, want ook daar kijken we naar.