Wilkinson Hydro 3 scheermesjes aanbiedingen

Vandaag 8 aanbiedingen bij 15 winkels

Wil je ook flink besparen op je Wilkinson Hydro 3 scheermesjes? Op deze website vind je een overzicht van alle scheermesjes aanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot wel 78%! In veel gevallen worden je Wilkinson Hydro 3 scheermesjes gratis thuisbezorgd!

Type mesje Korting Prijs per pak Winkel Per mesje
Wilkinson Hydro 3 scheermesjes | 10 stuks

Wilkinson Hydro 3 scheermesjes | 10 stuks

Verzending 1 - 3 dagen - Gratis vanaf €75
41% korting €21.88 €12.95 Shavesavings €1.30 Bekijk
Wilkinson Hydro 3 scheermesjes | 4 stuks

Wilkinson Hydro 3 scheermesjes | 4 stuks

Voor 21:30 besteld, morgen in huis - Gratis vanaf €20
45% korting €13.99 €7.68 Drogist.nl €1.92 Bekijk
Wilkinson Hydro 3 scheermesjes | 5 stuks

Wilkinson Hydro 3 scheermesjes | 5 stuks

Voor 21:00 besteld, morgen in huis - Brievenbuspakje €1,99
1% korting €10.95 €10.89 Voordeligscheren €2.18 Bekijk
Wilkinson Hydro 3 scheermesjes | 3 stuks

Wilkinson Hydro 3 scheermesjes | 3 stuks

Voor 21:00 besteld, morgen in huis - Brievenbuspakje €1,99
46% korting €12.95 €6.95 Voordeligscheren €2.32 Bekijk
Wilkinson Hydro 3 scheermesjes | 4 stuks

Wilkinson Hydro 3 scheermesjes | 4 stuks

Voor 21:30 besteld, morgen in huis - Gratis vanaf €20
€12.49 DeOnlineDrogist €3.12 Bekijk
Wilkinson Hydro 3 scheermesjes | 4 stuks

Wilkinson Hydro 3 scheermesjes | 4 stuks

Voor 21:30 besteld, morgen in huis - Gratis vanaf €20
€12.49 DeOnlineDrogist €3.12 Bekijk
Wilkinson Hydro 3 scheermesjes | 3 stuks

Wilkinson Hydro 3 scheermesjes | 3 stuks

Voor 21:00 besteld, morgen in huis - €4.95 verzendkosten
16% korting €12.91 €10.85 Voordeeldrogisterij €3.62 Bekijk
Wilkinson Hydro 3 scheermesjes | 1 stuks

Wilkinson Hydro 3 scheermesjes | 1 stuks

Voor 21:30 besteld, morgen in huis - Gratis vanaf €20
41% korting €7.59 €4.50 Drogist.nl €4.50 Bekijk

Wilkinson Hydro 3 scheermesjes

Er gaat niets boven een frisse scheerbeurt. Even wat aandacht voor jezelf en dat geeft je energie voor de dag of avond die voor je ligt. Tenminste, als scheren inderdaad voor jou die prettige en aangename beleving is. Scheren is immers lang niet altijd een pretje. Je huid heeft het best zwaar te verduren, wat op zich natuurlijk niet vreemd is als hier mesjes overheen gehaald worden. Een aangename, comfortabele scheerervaring staat of valt met het gebruik van goed scheergerei. Vlijmscherpe mesjes zijn hierbij een absolute must, maar ook de scheerhouder en scheerkop spelen hierin een belangrijke rol. Het valt zeker niet mee om een keuze te maken uit het grote aanbod aan scheersystemen dat anno nu verkrijgbaar is. Wij helpen je graag een handje door je iets meer te vertellen over scheermesjes waar mannen wereldwijd bijzonder goed over te spreken zijn. Welke mesjes dit zijn? De Wilkinson Hydro 3 scheermesjes natuurlijk!

Wilkinson Hydro 3 scheermesjes

Wilkinson Hydro 3 scheermesjes, die zijn innovatief!

Wilkinson is een merk dat een buitengewoon goede reputatie heeft als het gaat om nat scheren. Het is een merk met een lange historie, die teruggaat tot de middeleeuwen. In 1722 werd Wilkinson Sword, zoals het merk officieel heet, opgericht. Het duurde even voordat het merk zich ging toeleggen op de productie van scheermesjes. Dit was rond 1900 pas het geval en tot die tijd hield de onderneming zich vooral bezig met de productie van zwaarden en pistolen. Hiermee zijn de zwaarden in het logo direct verklaard. Wilkinson staat bekend om zijn innovaties. De Wilkinson Hydro 3 scheermesjes zijn hier een uitstekend voorbeeld van. Zo hebben deze mesjes een gelreservoir dat de huid hydrateert, terwijl je je scheert. Dat is nog eens een knap staaltje innovatie!

Waarom scheren deze Hydro 3 mesjes zo fijn?

We hebben al iets weggeven waarom Wilkinson Hydro 3 scheermesjes uitstekende scheermesjes zijn. We noemden immers al even het innovatieve gelreservoir. Dit reservoir geeft, zodra het met water in aanraking komt, een verkoelende gel vrij die de huid direct koelt en verzorgt. Dit zorgt ervoor dat je niet of nauwelijks last hebt van scheerirritatie, zoals een rode of branderige huid. Maar dit is niet de enige reden waarom mannen zich graag scheren met Wilkinson Hydro 3 scheermesjes. De mesjes zijn namelijk super scherp geslepen en zijn hierbij toch nog steeds ultra dun. Mede hierdoor glijden de mesjes soepel over je huid. De haartjes worden diep, tot vlak boven de haarwortel, afgesneden, omdat de rubberen strip die voor de mesjes is geplaatst de huid strak trekt en de haartjes omhoog dwingt. De mesjes zijn onderdeel van het Hydro 3 scheersysteem van Wilkinson. De scheerhouder heeft een ergonomisch handgreep die voorzien is van een antislipcoating. De scheerkop is licht flexibel en dit stelt je instaat om soepel de contouren van je gezicht en/of lichaam te volgen, zonder dat je zelf veel druk op de mesjes moet uitoefenen.

Hoe lang kan je doen met een Hydro scheermesje?

Scheermesjes moet je altijd tijdig vervangen. De mesjes slijten en dit zorgt ervoor dat ze minder scherp zijn. Mesjes die minder scherp zijn, glijden minder makkelijk over je huid. Je voelt meer weerstand van de mesjes tijdens het scheren en het zal je niet verbazen dat dit niet bepaald een aangename scheerervaring tot gevolg heeft. Sterker nog, een vuurrode, branderige huid ligt in het verschiet en dat is iets dat je absoluut niet wil. Verder is goed onderhoud en gebruik van scheerzeep of scheerschuim aan te raden, want hierdoor gaan je mesjes gewoon langer mee. Dus wat je niet moet doen is de mesjes schoon tikken op de kraan of rand van de wasbak. En ook de mesjes na gebruik afdrogen met een handdoek komt de levensduur van de mesjes niet ten goede. Spoel de mesjes gewoon af met heet water en schudt ze goed droog. Wanneer je je aan dit basisonderhoud houdt, dan kun je met Wilkinson Hydro 3 scheermesjes ongeveer een scheerbeurt of tien vooruit.

Zijn er verschillende varianten Wilkinson Hydro 3 scheermesjes?

Zoveel mensen, zoveel mensen, dus eigenlijk is het wel logisch dat er meerdere varianten zijn van Wilkinson Hydro 3 scheermesjes. Kleine moeite om de verschillende soorten even overzichtelijk voor je op een rij te zetten:

  • Wilkinson Hydro 3 scheermesjes (basic)
  • Wilkinson Hydro 3 Connect scheermesjes

Je vraagt je wellicht af waarom er geen variant is, speciaal voor de gevoelige huid. Deze variant is niet noodzakelijk, omdat het met gel gevulde reservoir voor instant verzorging tijdens het scheren zorgt en daarmee als het ware standaard geschikt is voor mannen met een gevoelige huid.

Hydro 3 aanbiedingen Wilkinson

Waar kun je jouw Wilkinson Hydro 3 scheermesjes het beste kopen?

Wij mensen zijn tot op zekere hoogte gewoontedieren. Zo is de kans groot dat jij voor jouw scheermesjes altijd naar dezelfde winkel gaat. Vaak is dit de plaatselijke supermarkt of drogisterij. Heel begrijpelijk, maar zonder het te weten ben je dan wel steeds een dief van je eigen portemonnee. En zeg nu zelf, dat is toch eigenlijk zonde. Wanneer je je scheermesjes online koopt, ben je een stuk voordeliger uit. Zeker wanneer je vooraf onze prijsvergelijker checkt. Wij kwamen er achter dat er nogal wat prijsverschil is bij de verschillende aanbieders. Maar hoe vergelijk je verschillende verpakkingseenheden en aanbiedingen nu met elkaar? Je hebt immers alleen iets aan een eerlijk vergelijk en niets aan een vergelijk tussen appels en peren. De oplossing die wij hiervoor gevonden hebben is de prijs van scheermesjes terug te rekenen tot de prijs per individueel mesje, waardoor het aantal mesjes in een verpakking er ineens niet meer toe doet. Dit prijsvergelijk doen we alleen met betrouwbare webwinkels, waarbij we er natuurlijk voor zorgen dat de prijzen die we je tonen altijd actueel zijn. Dus Wilkinson Hydro 3 scheermesjes kopen? Eerst even onze prijsvergelijker checken!