Wilkinson Hydro Silk scheermesjes aanbiedingen

Vandaag 5 aanbiedingen bij 17 winkels

Wil je ook flink besparen op je Wilkinson Hydro Silk scheermesjes? Op deze website vind je een overzicht van alle scheermesjes aanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot wel 78%! In veel gevallen worden je Wilkinson Hydro Silk scheermesjes gratis thuisbezorgd!

Type mesje Korting Prijs per pak Winkel Per mesje
Wilkinson Hydro Silk scheermesjes | 12 stuks

Wilkinson Hydro Silk scheermesjes | 12 stuks

Verzending 1 - 3 dagen - Brievenbuspakketje €2.49
51% korting €59.96 €29.49 Shavesavings €2.46 Bekijk
Wilkinson Hydro Silk scheermesjes | 6 stuks

Wilkinson Hydro Silk scheermesjes | 6 stuks

Verzending 1 - 3 dagen - Brievenbuspakketje €2.49
51% korting €29.98 €14.75 Shavesavings €2.46 Bekijk
Wilkinson Hydro Silk scheermesjes | 3 stuks

Wilkinson Hydro Silk scheermesjes | 3 stuks

Voor 21:00 besteld, morgen in huis - €4.95 verzendkosten
46% korting €14.95 €8.12 Voordeeldrogisterij €2.71 Bekijk
Wilkinson Hydro Silk scheermesjes | 3 stuks

Wilkinson Hydro Silk scheermesjes | 3 stuks

Voor 21:00 besteld, morgen in huis - Brievenbuspakje €1.99
33% korting €14.95 €9.95 Voordeligscheren €3.32 Bekijk
Wilkinson Hydro Silk scheermesjes | 3 stuks

Wilkinson Hydro Silk scheermesjes | 3 stuks

Verzending 1 - 2 dagen - Gratis vanaf €20
€13.60 Amazon €4.53 Bekijk

Wilkinson Hydro Silk scheermesjes

Meer en meer vrouwen kiezen ervoor om zich te scheren met een scheermesje, in plaats van met de ladyshave. De ladyshave mag dan wat makkelijker zijn in het dagelijks gebruik, maar zo glad als met een scheermesje wordt het resultaat nooit. Bovendien komen haartjes sneller terug in vergelijking met scheren met een mesje. Je met een mesje scheren in combinatie met een heerlijke douchebeurt, betekent even tijd en aandacht voor jezelf. Hierna voel je je vaak, letterlijk en figuurlijk, een ander mens. Tenminste, als het scheren inderdaad die comfortabele en prettige aangelegenheid is geweest. De okselstreek en de intieme delen van je lichaam zijn zeer gevoelig en daar moeten de scheermesjes wel rekening mee houden en op afgestemd zijn. Wanneer dit niet het geval is, dan is de kans zeer groot dat je met scheerirritatie te maken krijgt. Dat betekent een pijnlijke, rode huid die branderig aanvoelt. En dat wil je niet en helemaal niet op deze plekken. Wat je wel wilt, dat is een zijdezachte huid die instant verzorging krijgt tijdens het scheren. De Wilkinson Hydro Silk scheermesjes bieden je dit allemaal.

Wilkinson Hydro Silk scheermesjes

Wilkinson Hydro Silk, de scheermesjes voor vrouwen

Wilkinson Sword, zoals het merk volledig heet, kent een lange geschiedenis en staat onder andere bekend om zijn vernieuwende producten. Innovatie is dan ook iets waar het merk, onderdeel van het Duitse Edgewell Personal Care-concern, veel tijd, aandacht en geld in steekt. Zo was het Wilkinson die in 1994 het eerste scheersysteem voor vrouwen op de markt bracht. En in 2006 was het dit merk dat als eerste een scheersysteem voor vrouwen met vier mesjes introduceerde (Wilkinson Quattro for Women). Nu ben je vast en zeker benieuwd wat er dan zo innovatief is aan de Wilkinson Hydro Silk scheermesjes. Vertellen we je graag! Het vernieuwende aan deze mesjes is het Hydra Renew serum. Dit serum hydrateert je huid meteen tijdens het scheren en is hierdoor voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor het hoge scheercomfort van dit scheersysteem.

Waarom zijn de Hydro Silk scheermesjes zo goed?

Bij een groot aantal scheermesjes is het scheerresultaat op zich goed, maar laat de manier waarop dit resultaat tot stand is gekomen te wensen over. Tsja, je kunt je dan afvragen of je met kwalitatief goede scheermesjes van doen hebt. De Wilkinson Hydro Silk scheermesjes bieden je een soort ‘totaalbeleving’. Met andere woorden, deze mesjes bieden je niet alleen een heel glad resultaat, maar bieden je daarnaast ook een prettige, comfortabele scheerervaring. Dit komt onder andere doordat de vijf (!) mesjes in een ovale scheerkop zijn geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de mesjes met het grootste gemak de contouren van je lichaam volgen. Ook op de ietwat moeilijker te bereiken delen van je lichaam. De mesjes zijn met robotachtige precisie vlijmscherp geslepen en zijn zeer dun. Hierdoor glijden de mesjes zonder al teveel weerstand te ondervinden over je huid. Het gebruik van scheergel of scheerzeep raden we je aan, omdat deze producten de weerstand verder verminderen. De ergonomische handgreep van de scheerhouder geeft je optimale grip, waardoor je altijd maximaal in controle bent en je je altijd op een veilige manier scheert. Haartjes worden tot vlak boven de haarwortel afgesneden, omdat de rubberen strip voor de mesjes je huid strak trekt en de haartjes naar boven pusht. Na de mesjes volgt het eerder genoemde Hydra Renew serum. Dit serum is verwerkt in een strip boven de mesjes en wordt geactiveerd op het moment dat het met water in aanraking komt. Het serum is dermatologisch getest en bevat onder andere vitamine E en sheaboter. Dit levert je direct hydratatie en verzorging van je huid. En het resultaat? Inderdaad, die zijdezachte en super gladde huid die de Wilkinson Hydro Silk scheermesjes je beloven.

Hoe lang doe je met Wilkinson Hydro scheermesjes?

We gaan er voor het gemak even van uit dat je je scheermesjes goed gebruikt en goed onderhoudt. Met goed gebruiken bedoelen we dat je de mesjes in combinatie met een scheergel of scheerzeep gebruikt. Hierdoor wordt de weerstand vermindert en slijten de mesjes minder snel. Daarnaast is goed onderhoud van je scheermesjes bepalend voor de levensduur. Je weet dat scheermesjes best het nodige kosten, dus reden genoeg om er zuinig mee te zijn. Dit doe je door de mesjes tijdens en na het scheren goed schoon te spoelen onder stromend water dat liefst zo heet mogelijk is. Na de laatste keer schoonspoelen, schudt je het scheermesje droog in plaats van deze af te drogen met een handdoek. Wanneer je je aan deze basisregels houdt, dan gaan je Wilkinson Hydro Silk scheermesjes ongeveer tien scheerbeurten mee. Vervang het mesje direct wanneer je merkt dat de mesjes minder makkelijk over je huid glijden. Dit is een eerste teken dat je mesjes bot, zo niet te bot, zijn.

Wilkinson Hydro Silk aanbiedingen

Zijn er verschillende soorten Wilkinson Hydro Silk mesjes?

Nee, er zijn geen verschillende soorten Wilkinson Hydro Silk scheermesjes verkrijgbaar. Dit klinkt je wellicht vreemd in de oren, maar heel vreemd is dit niet. Vaak zie je dat er van een bepaald scheermesje een variant is gemaakt die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige huid. Dit verwachtte je misschien ook bij deze mesjes. Maar dankzij het Hydra Renew serum zijn deze mesjes ook (en misschien wel juist) geschikt voor vrouwen met een gevoelige huid. Dit maakt een ‘sensitive’ variant simpelweg overbodig.

Koop de Wilkinson Hydro Silk mesjes met korting!

Het antwoord op deze vraag is simpel en snel te geven. Online zijn de Wilkinson Hydro Silk scheermesjes het meest voordelig. Toch worden deze mesjes nog (te) vaak gekocht bij de plaatselijke supermarkt of drogisterij. In dure tijden als deze is dit niet geen verstandige keuze. Scheermesjes gebruik je veel en dus kun je hier makkelijk op besparen. Dit doe je door ze online te kopen. Gewoon snel en makkelijk, precies zo als met al die andere zaken die je online bestelt. Wil je echt besparen op de prijs van scheermesjes, dan check je voordat je tot aankoop over gaat altijd eerst onze prijsvergelijker. Wij laten je namelijk in één oogopslag zien waar jij jouw Wilkinson Hydro Silk scheermesjes het meest voordelig koopt. Dit doen we niet door je stuntaanbiedingen of megavoordeelverpakkingen voor te schotelen, want dit zegt namelijk lang niet altijd alles. Wij hechten waarde aan een eerlijk vergelijk. Je kunt aanbiedingen en verpakkingseenheden alleen eerlijk vergelijken, wanneer je de prijzen terugrekent naar de prijs per individueel mesje. En dat is precies wat wij hebben gedaan. Vanzelfsprekend zijn alle prijzen die je ziet actueel en laten we alleen prijzen zien van betrouwbare webwinkels.